Maak uw merk sterker door de inzet van social media

Wat is social media eigenlijk? En hoe weet u welke voor u relevant zijn?

Door de strategische inzet van social media wordt de merkbeleving van uw merk en producten vergroot, krijgt u meer sympathie voor uw merk en kunt u direct communiceren met uw klanten. Bovendien kunt u vrijwel in realtime inspelen op vragen en ontwikkelingen van uw klanten. Maar hoe weet u nu welke social media voor u relevant zijn? En hoe zet u een strategie op, onderhoudt u uw netwerken op de juiste manier en gaat u om met vragen en ontwikkelingen via social media?


Wij zetten uw Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, YouTube, Google My Business op

Wij kijken naar uw totale marketingbeleid en adviseren u gericht over de beste inzet van social media voor uw bedrijf, gebaseerd op uw wensen en mogelijkheden. Uw social media kan daarnaast naadloos worden geïntegreerd stap in social media marketing nu. Wij helpen u graag verder. Wilt u dat wij deze kanalen voor u opzetten? Neem dan contact met ons op.

Wij helpen u de impact van gesprekken binnen de sociale media te begrijpen. Wij helpen u meer inzicht te krijgen in het effect dat sociale media heeft, gelet op uw organisatie en samen met u nemen wij de veranderingen door die moeten plaatsvinden. We ontwikkelen algemene sociale media-strategieën.

Onderzoek & inzicht
Wij helpen u te luisteren naar gesprekken in de sociale media die relevant zijn voor uw merk, producten, diensten, concurrenten en sector. Met behulp van auditgesprekken, beïnvloedend onderzoek of lopende sociale media-monitoring, helpen wij u niet alleen het volume en de onderwerpen van deze gesprekken te begrijpen, maar nog belangrijker, de onderliggende kwesties en bedoelingen, regionale en lokale projecten.